Pitajte nas

Početna / Najčešća Pitanja

Pitajte nas

Ukoliko među našim najčešćim pitanjim ne nalazite odgovore molimo vas da nam uputite vaša pitanja i nedoumice. Naš tim će se potruditi da vam pomogne i brzo odgovoriti.

Kako se koriste kalkulatori za beton?

Kalkulator za beton se koristi vrlo lako. Potrebno je da unesete potrebnu količinu betona u kubnim metrima ili da unesete dimenzije ploče koja treba da se izbetonira. Zatim iz kaskadnog menija odaberite tip betona (np. MB-15), tip konzistencije i vrstu cementa koju koristite. Kroy kaskadni meni odgovori na pitanja će vas dovesti do željene finalne opcije. Potrebne količine sastojaka će biti tu!

Ukoliko vas interesuje pojedinačna ili ukupna cena materijala potrebnih za gradnju, možete uneti cene za proizvode po jedinici mase ili zapremine i kao finalni rezultat će Vam se pojaviti ukupna cena proizvoda. Odatle možete otići na naše mape odakle možete pronaći nabliže stovarište za kupovinu.

Takođe na sajtu možete istražiti ponudu kredita koju nudimo u saradnju sa bankama partnerima. Srećna gradnja!

Kako da koristim ovaj sajt?

U idealnim okolnostima, pogledali biste našu interaktivnu kuću i prvo se raspitali o proizvodima koje nudimo. Zatim možete otići na naše kalkulatore za malter i beton i možete utvrditi potrebne količine materijala za gradnju. Kupovinu možete obaviti na brojnim stovarištima na čije Vas lokacije upućujemo na našim interaktivnim mapama. Na stranama vezanim za kredite možete se raspitati o kreditima koje nudimo za realizaciju vaših građevinskih planova.